Gebruiker afmelden
Wanneer er wordt gekozen voor de menukeuze ‘Gebruiker afmelden’ dan wordt de gebruiker afgemeld en wordt het inlogscherm getoond.
Hier kunnen de gebruikersnaam en het wachtwoord worden ingevoerd.

![]()
Door middel van de checkbox ‘Gebruiker onthouden’ kunnen de inloggegevens worden opgeslagen, zodat bij een volgende inlog er automatisch met de opgeslagen gebruiker wordt ingelogd.